Even voorstellen: de Salon & de Specialiste

Mijn naam is Nathalie Liebregts en sinds 2003 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en eigenaresse van Secrets of Beauty, 
Salon voor Huidverzorging & Voedingsadvies, gevestigd in Tilburg.


Na het behalen van mijn vakdiploma, heb ik mijn kennis en vaardigheden op het gebied van schoonheidsverzorging verder uitgebreid door het volgen van diverse cursussen en opleidingen, zoals het behalen van de certificering Brow Stylist. Tevens ben ik sinds 2003 erkend ANBOS-lid.
 

Als je innerlijk in balans bent, dan straal je dat naar buiten toe uit.

Maar als het innerlijk niet helemaal goed zit, dan is dat vaak aan je huid te zien.  "Je huid is de spiegel van je ziel", wordt wel gezegd. 

Dit is voor mij een reden geweest om me te verdiepen in het hebben en houden van een gezonde huid en lifestyle. Tussen 2016 en 2022 heb ik een aantal opleidingen gevolgd op het gebied voeding & gezondheid en heb hiervoor mijn HBO diploma Voedingsdeskundige behaald. Daarnaast ben ik werkzaam geweest als Docent Schoonheidsverzorging op het Internationaal Opleidingsinstituut Thomas te 's-Hertogenbosch.  

 

Bij Secrets of Beauty, Salon voor Huidverzorging & Voedingsadvies 

wordt er zowel voor je innerlijk als uiterlijk gezorgd. Er wordt aandacht geschonken aan huidverzorging, huidverbetering, ontspanning, voeding en een gezonde lifestyle. 

Elke eerste behandeling begint met een intakegesprek en huidanalyse of voedingsanalyse. Op basis hiervan wordt een behandelplan opgesteld. 
De gelaatsbehandelingen zijn erop gericht de huid extra verzorging te bieden en de conditie van de huid te verbeteren.
Bij het afvallen ligt de focus op het maken van de juiste keuzes, zowel in voeding als in lifestyle, waardoor je blijvend op gewicht zult blijven.