Behandelingen

In de salon worden verschillende gelaatsbehandelingen gegeven met de producten van het hoogwaardige Zwitserse merk DermaPrime.
Daarnaast worden er ook kleine behandelingen gegeven zoals wenkbrauwen epileren, wimpers en wenkbrauwen verven, Lash Volume Lift, Brow Lift/Brow Lamination, Henna Brows, waxen en lichaamsmassages.


De uitgebreide lijn producten van DermaPrime zijn 
geschikt voor ieder huidtype:

 • droge tot gevoelige  huid
 • normale tot gecombineerde huid
 • vette of onzuivere acne huid
 • rijpere huid
 • vermoeide huid die toe is aan herstel na ziekte, gewichtsverlies, zwangerschap of zonnebaden


Naast de behandeling in de salon is een juiste dagelijkse verzorging uitermate belangrijk om je huid in goede conditie te krijgen én te houden. Op basis van de huidanalyse en de behandeling krijg je advies op het gebied van thuisverzorging. De producten die je hiervoor nodig hebt, zijn verkrijgbaar in de salon.

Specials

Shapemaster Face & Body

Wilt u een beter figuur? Of plaatselijk aan uw figuur werken? Vaak is alleen sporten of diëten niet effectief genoeg om bepaalde probleemzones van het lichaam weer in vorm te krijgen. Het is erg vervelend als u geen resultaat ziet, terwijl u er alles aan doet om het gewenste figuur te krijgen. 
 

De behandelingen met de Bentlon Shapemaster werken precies dáár waar de problemen zich voordoen: onder de huid in het bindweefsel en het onderhuids vetweefsel.  

De Shapemaster werkt met een vacuüm techniek en rekent af met uw imperfecties. Cellulite, huidverslapping en overmatige vetophopingen worden omgezet in een verbeterde huidstructuur met strakkere contouren.


Hoe werkt het?

Door middel van een vacuüm massage wordt het bindweefsel intensief gemasseerd, waardoor uw huidstructuur aanmerkelijk verbetert.


Vacuüm techniek is een behandelmethode voor de huid en het onderhuids bindweefsel, waarbij een apparaat wordt gebruikt dat de huid omhoog zuigt en vervolgens weer loslaat. Door middel van de verschillende zuigkrachten (pulserend of constant) wordt een diepte massage verkregen. 

De eerste fase van de behandeling bestaat uit het openmaken van het lymfestelsel. Vervolgens wordt het bindweefsel soepel gemaakt, waarbij de huid ontspant. Hierna worden ingesloten afvalstoffen vrijgemaakt om ze tenslotte af te kunnen voeren via de lymfebanen.
Het resultaat: een mooie, regelmatige huidstructuur, zonder cellulite en vetophopingen.  

Shapemaster Body 

De Shapemaster kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 • na gewichtsafname
 • na zwangerschap
 • lokale vetophoping
 • voor- en nabehandeling liposculptuur/liposuctie
 • post- en pre operatief
 • cellulite
 • littekens
 • striae


Het is wetenschappelijk bewezen dat vrouwen van nature meer aanleg hebben om vet op te slaan dan mannen. En vaak wordt er dan ook gedacht dat alleen vrouwen last hebben van cellulite, sinaasappelhuid en plaatselijk vet.  Maar niets is minder waar. Ook mannen hebben te kampen met probleemzones, denk bijvoorbeeld aan het bierbuikje, de taille omtrek of een onderkin. De Shapemaster biedt voor zowel vrouwen als mannen de oplossing.

Hieronder ziet u een overzicht van typische probleemzones bij mannen en vrouwen die met de Shapemaster perfect te behandelen zijn:

Vrouw: lokaal vet, cellulitis, sinaasappelhuid, vetkussentjes, pafferige enkels en knieën, billen, heupen, armen, onderbuik, rug

Man:
buikje, dubbele kin, taille omtrek, borstvorming, bovenbenen, bizonbult

Om u een idee te geven hoe effectief een behandeling met de Shapemaster is, ziet u hiernaast voor en na foto's van verschillende probleemzones.

Shapemaster Face

Naast de lichaamsbehandelingen zijn ook gelaatsbehandelingen met de Shapemaster mogelijk. Deze gelaatsbehandelingen worden ingezet ter verbetering van de huidstructuur, rimpelvervaging, betere doorbloeding, lifting en versteviging.  

Ook hierbij wordt gebruik gemaakt van de speciale vacuüm techniek. Deze techniek zorgt voor een dieptemassage van het bindweefsel en een stimulering van de 
doorbloeding van de huid.

Deze intensieve behandelingen zijn zeer effectief en kunnen eventueel tijdens uw normale huidverzorgingsbehandeling als extra toegepast worden.

IPL (Intense Pulsed Light)

Haargroeireductie

Ongewenste haargroei is een probleem dat voorkomt bij vrouwen en mannen. De IPL-techniek maakt gebruik van een flitslamp waarbij de haren slechts een fractie van een seconde worden blootgesteld aan het flitslicht. Zachte lichtpulsen worden naar het haar en de haarwortels gestuurd. Het licht wordt geabsorbeerd door het pigment van de haartjes en daarbij omgezet in warmte. De warmte beschadigt het haarzakje. Hierdoor vallen de haartjes op natuurlijk wijze uit en wordt de haargroei geremd.   


Ontharen d.m.v. van een IPL-behandeling is het meest effectief wanneer de haren veel pigment bevatten. Behandeling van blonde, rode of grijze haren is niet effectief vanwege het gebrek aan pigment in deze haren.

De IPL-ontharing werkt het beste op een blanke huid met donkere haren.

Omdat telkens een deel van de aanwezige haren zich in de groeifase bevindt, zijn altijd meerdere behandelingen nodig. Na enkele behandelingen is de haargroei zichtbaar verminderd. De behandelingen dienen periodiek herhaald te worden. Gemiddeld zijn 8-12 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Een volledig glad huidoppervlak is niet haalbaar, maar toch zeker wel een haarvermindering van 80 tot 90%.

 

Optimaal resultaat 

Om alle haren te verwijderen en te voorkomen dat het haarzakje weer actief wordt, moeten de eerste 4 tot 5 behandelingen om de twee weken worden herhaald. 

Tussen de behandelingen in vallen de haren op natuurlijke wijze uit en wordt de haargroei geremd. Om ervoor te zorgen dat de huid glad blijft, moeten de behandelingen herhaald worden. De tijd tussen de behandelingen kan, afhankelijk van individuele haargroei en het behandelde lichaamsdeel, variëren. Voor het beste resultaat dienen de vervolgbehandelingen om de 4 tot 8 weken te worden herhaald. 

Vóór de behandeling 

Voorafgaand aan de behandeling, moet het te behandelen lichaamsdeel geschoren worden. 

Na zonnebaden of zonnebanken moet er tenminste 48 uur tussen de volgende behandeling zitten. 

Na de behandeling 

Wacht na een behandeling tenminste 24 uur voordat je de huid blootstelt aan de zon. Als je in de zon komt, bedek dan de behandelde delen of gebruik minimaal een SPF 30 in de twee weken die volgen op de behandeling.