Voedingsadvies & Begeleiding

Wil jij afvallen? Maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? 
Ik kan jou helpen!


Als je al ooit eerder afgevallen bent, maar daarna weer net zo hard terug gejojood bent naar je oude gewicht (of nog meer), dan weet je dat afvallen een lastig proces is. Ik spreek uit ervaring: afvallen is moeilijk, maar op het gewenste gewicht blijven is nog véél moeilijker. 

 

Ook ik heb ooit een moment gehad dat ik er helemaal klaar mee was. Vanaf toen ben ik het helemaal anders gaan doen. Anders dan al die andere keren daarvoor; en het heeft gewerkt!

Inmiddels zit ik al meer dan 17 jaar op hetzelfde gewicht en kost het me geen enkele moeite om dat zo te houden. Ook na mijn zwangerschap in 2007 is het mij gelukt om weer terug op mijn gewenste gewicht te komen.

Mijn visie 

Ik geloof niet in maaltijdvervangers, shakes, pillen of poeders. Dat is een tijdelijke manier om snel gewicht kwijt te raken. Wanneer je daarna weer in je oude eetpatroon terug valt, kom je weer net zo hard aan. Door het maken van de juiste keuzes val je af en zul je ook blijvend op gewicht blijven.

 

Afvallen een proces is wat tussen je oren zit: een combinatie van wilskracht, de juiste voedingskeuze en voldoende lichaamsbeweging. Hier kan ik jou bij helpen. Ik kan jouw stok achter de deur zijn. De persoon die jou helpt om de juiste keuzes te maken en jou motiveert wanneer je het even lastig hebt.

Wat kun je van mij verwachten?

Tijdens het intakegesprek kom ik graag meer te weten over jouw eetgewoontes, gezondheid en achtergrond. Op basis hiervan wordt een behandelplan opgesteld dat bestaat uit consulten met weeg- en meetmomenten, het bespreken en aanpassen van het voedings- en leefpatroon en support op momenten wanneer je motivatie laag is.
Zelfs mee gaan sporten of samen boodschappen doen behoort tot de mogelijkheden. 
De begeleiding zal duren zolang het gewenste gewicht is bereikt en/of wanneer jij je nieuwe lifestyle als vanzelfsprekend vindt.

Intakegesprek 

Tijdens de intake bespreken we je gezondheid en alle eet- en leefgewoonten. 
Op basis hiervan wordt een behandelplan opgesteld.

60 minuten / € 50,-

Consult

Na de  intake plannen we een nieuw consult. Dit bestaat uit een weeg- en meetmoment, het bespreken en aanpassen van het eet- en leefpatroon.
30 minuten / € 25,-


Telefonisch consult
Ook bied ik de mogelijkheid tot een telefonisch consult.
30 minuten / € 20,-

Sportbegeleiding

Voldoende lichaamsbeweging en regelmatig sporten is belangrijk, maar vaak is het zetten van de eerste stap het moeilijkst. 
Ik kan met je meegaan naar de sportschool en je leren hoe je het beste kunt trainen.
60 minuten / € 50,-


Boodschappen doen 

Samen in de supermarkt de juiste keuzes maken en leren hoe je etiketten en voedingswaardetabellen  moet lezen.
60 minuten / € 50,-