Salon

Secrets of Beauty, Salon voor Huidverzorging & Voedingsadvies 
bestaat al sinds 2003. Bij gediplomeerd schoonheidsspecialiste en voedingsdeskundige Nathalie Liebregts ben je in goede handen. 

Elke behandeling begint met een intake en huidanalyse of voedingsanalyse. Op basis hiervan wordt een behandelplan opgesteld. 

De gelaatsbehandelingen zijn erop gericht de huid extra verzorging te bieden en de conditie van de huid te verbeteren.

Bij het afvallen ligt de focus op het maken van de juiste keuzes, zowel in voeding als in lifestyle, waardoor je blijvend op gewicht zult blijven.

Producten 

De zeer uitgebreide lijn reinigende, verzorgende en speciaalproducten van het Zwitserse merk DermaPrime worden samengesteld op basis van natuurlijke bestanddelen en essentiële oliën, ook wel "phytocosmetica" genoemd.


De phytocosmetica is die tak van de cosmetica waarin men bij voorkeur producten gebruikt van plantaardige oorsprong. Dat planten een rijke bron zijn van werkzame oliën en vitaminen is natuurlijk allang bekend. Plantaardige werkstoffen kun je langdurig gebruiken zonder dat er gewenning optreedt, zoals bij synthetische stoffen.
Dus ook na jarenlang gebruik hebben ze nog steeds een positieve invloed op de huid. Verder veroorzaken plantaardige stoffen minder overgevoeligheidsreacties en praktisch geen ontstekingsreacties.

De producten zijn ontwikkeld en samengesteld om de eigen natuurlijke functies van de huid te ondersteunen en uitgebalanceerde condities voor de huid te bewerkstelligen. DermaPrime bestaat uit een complete lijn gelaatsverzorgingsproducten die volledig tegemoet komt aan de behoefte van zowel de mannen- als vrouwenhuid. De DermaPrime producten zijn hypo-allergeen, vrij van parabenen, dierproefvrij en volledig "vegan".

Als aanvulling op de natuurlijke gelaatsverzorgingproducten van DermaPrime, kunt u bij mij ook terecht voor biologische lichaams- en haarverzorgingsproducten van het Engelse merk Organic Shop
Deze "vegan" producten zijn gemaakt van 99% natuurlijke ingrediënten en bevatten geen parabenen, SLS (sulfaten) of siliconen en zijn dierproefvrij.

De producten van DermaPrime en Organic Shop zijn verkrijgbaar in mijn salon. Via de contact pagina kunt u producten reserveren en/of bestellen.

Kies bewust. Kies voor natuurlijk en biologisch.